Iubita lui Culiță Sterp, criticată aspru de fani, pentru ținutele alese la nunta lui Iancu! Cu ce s-a îmbrăcat Daniela Iliescu: ,,Este prea vulgară” - FOTO


Weekend mare în familia Sterp! Iancu și partenera sa,  Denisa Coțolan și-au unit destinele duminică

Evenimentul a inclus și cununia religioasă, dar și marea petrecere, iar ținutele purtate de nuntași au fost pe măsură.

Mireasa a purtat o rochie superbă cu perle iar mirele a fost îmbrăcat într-un costum elegant, cu aspect regal. Fanii au fost însă mai puțin impresionați de ținuta aleasă de Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Tânăra are propriul brand de haine, fiind pasionată de modă. Pentru cununia religoasă Daniela a ales o ținută atipică, un costum negru, purtat peste o bluză transparentă, decolteul fiind unul foarte adânc.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 11.39.18_b4071403.jpg

La petrecerea de nuntă, iubita lui Culiță a optat pentru o ținută îndrăzneață, o rochie până în pământ, cu un detaliu de dantelă. Ținuta a avut de asemenea un decolteu adând dar și o crăpătură pe picior pentru un efect dramatic.

Fanii n-au ezitat să își facă cunoscută părerea despre ținutele Danielei, la vederea imaginilor postate de tânără pe rețelele de socializare.

„Trebuie să ai aspect fizic și plus decolteu… ceea ce lipsește… multe ne plac, dar nu cu tot ne stă bine”, „Ești frumoasă, dar rochia asta nu-mi place, este prea vulgară, prea multă dantelă. Nu îți stă bine deloc”, „Era de preferat ceva mai natural. Este frumoasă rochiar, dar nu mi se pare potrivită pentru acest eveniment, nici ca culoare și nici ca stil”, au fost o parte dintre comentariile primite de partenera lui Culiță Sterp, potrivit RomâniaTV.ro.

WhatsApp Image 2024-10-28 at 11.39.18_8cddf4e1.jpg

O parte din fanele Danielei au apreciat însă ținuta tinerei, lăudând-o pentru creativitate și stil.

,,Ca sa vă fac un scurt rezumat legat de rochie, mi-am gândit singură fiecare detaliu și da, nu mă caracterizează ținutele comune, pentru că îmi place să mă joc cu partea stilistică așa cum știu eu. Piesa de dantelă da, a fost greu de realizat, purtat, am gândit inclusiv mersul la baie (ca multe sunteți curioase), am purtat și lenjerie intimă etc

De asta spun ca nu e pentru oricine.

În al doilea rând, nu îmi creez ținutele să fac concurențe, eu fac totul din plăcere și pasiune şi nu mă interesează comparațiile.”, a explicat ulterior iubita lui Culiță.

Comentarii Facebook