Iubita lui Culiță Sterp s-a ales cu o amendă usturătoare în timp ce mergea să își facă unghiile în Cluj: ,,Încrezătoare în mine, am prezentat toate actele”


Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, s-a ales cu o amendă, din cauza neatenției, în timp ce se îndrepta să își facă unghiile. 

Totul s-a întâmplat în acest weekend, în timp ce se grăbea să ajungă la o programare. Daniela Iliescu a fost oprită de poliție și, în momentul în care a arătata actele, polițistul a sesizat că avea ITP-ul expirat.

Prin urmare, a fost nevoită să plătească o amendă și a rămas și fără talon, până în momentul în care va rezolva problema. Daniela Iliescu a făcut haz de necaz, crezând că ITP-ul avea să expire peste câteva săptămâni, potrivit ProTV.

​„Am fost la unghii și, ca să ajung la timp, să am timp să găsesc loc de parcare, am zis că o iau pe scurtătură, prin ceva sat, ca să ajung mai repede la Deva. După ce am trecut calea ferată, m-a oprit poliția. Ca de fiecare dată, super ok, încrezătoare în mine, am prezentat toate actele.

Mă întreabă domnul polițist «ITP-ul l-ați făcut?» și eu, foarte sigură pe mine, «Păi nu l-am făcut. Îl fac acum, în septembrie, când expiră». «Păi v-a expirat ITP-ul ieri»”, a povesti Daniela Iliescu, pe contul ei de Instagram.


Comentarii Facebook