Jador a dat cărțile pe față după ce a văzut-o pe Oana Ciocan în brațele altui bărbat: ,,Noi am fost împreună în tot acest timp”


Iubirea lui Jador pentru Oana Ciocan continuă să fie la cote maxime. Cu toate că artistul recunoaște că a văzut-o la masă cu un alt bărbat, acesta i-a transmis o declarație de dragoste prin intermediul unei rețele de socializare. 

Jador a făcut o declarație surprinzătoare, pe o rețea de socializare, în care vorbește despre iubirea sa pentru Oana Ciocan, cu toate că fosta prietenă a artistului și-a găsit un nou iubit.

Cu toate că aveau planuri de viață pe o durată lungă de timp, precum nuntă și copil, cei doi au decis să se despartă. Cu toate că nu se știu motivele din spatele acestei decizii, Jador nu a încetat niciodată să aibă sentimente puternice pentru Oana Ciocan.

Acest lucru a fost confirmat, recent, chiar de Jador, care a ținut să precizeze că, în viața lor, au apărut niște schimbări.

Artistul a avut parte de o surpriză majoră atunci când, cu toate că spera să se împace cu Oana, aceasta și-a găsit iubirea în brațele altui bărbat. 

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!”, a scris Jador pe contul său de Instagram.


Comentarii Facebook