Sambata 12 Octombrie

Jador a pus punctul pe „i” în cel mai recent scandal cu Zanni: „Nu trebuie să forțăm mâna”


Jador a făcut noi declarații despre Zanni, fostul coleg de la Survivor, după ce acesta l-a acuzat că este un bărbat violent și s-a comportat urât cu Oana Ciocan, fosta iubită a cântărețului. 

Chiar dacă Oana Ciocan a dezmințit acuzațiile, Jador nu l-a iertat pe Zanni și a declarat că ar putea spune multe lucruri despre el, doar că pentru moment nu o face. 

Ce să zic… Vorbește lumea. Ce treabă am eu? Să vorbească. Are el ceva cu mine. Treaba lui, nici nu mă interesează. Fii atent, am un mesaj frumos de la Zanni, e urât să îl citesc. Mi-a spus că îmi mulțumește…și după aia să zică ce a zis. Nici nu vreau să zic, că după aceea înțelege că am pretenții de la el, dar nu am, pentru că nu le mai am. Le-am avut, am crezut altceva. Nu mai am pretențiile astea, asta e tot ce pot să zic”, a spus Jador. 

Mai mult, cântărețul a mai afirmat că după ce a lansat piesa a crezut că lucrurile revin la normal, dar nu a fost așa. 

După piesa pe care am lansat-o, eu am crezut că ne-am împrietenit. Acum, fiecare om are dreptul să îți alegă prietenii. Dacă lui nu îi place de mine, foarte bine. Eu nu cer nimănui să îi placă de mine. Băiatul are alte principii e viață, eu am altele, el trăiește după legile lui de viață, eu după ale mele. Poate suntem diferiți, asta nu înseamnă că trebuie să fim prieteni. Nu trebuie să forțăm mâna. Oana nu e la mijloc, ea e în spatele meu. Nimeni nu ar trebui să se bage în relații. Nu cred că Oana avea vreo prietenie cu Zanni. Ne știm cu toții. E fix treaba lui Zanni ce a vrut să facă. Poate așa crede el, asta chiar crede el, e fix problema lui.”, a declarat Jador, scrie wowbiz.ro

Comentarii Facebook