Duminica 8 Septembrie

Jador, anunț cu lacrimi în ochi pentru fanii lui: „Sunt atât de răi, jale cu Bucureștiul ăsta”/Artistul anunța că se mută la Cluj


La câteva zile după ce a anunțat că se mută la Cluj, Jador a apărut cu lacrimi în ochi în mediul online. Artistul a anunțat că piesa „Du-te”, videoclipul căreia a fost filmat în Turda, nu va mai fi lansată sâmbătă. El a explicat și motivul pentru care melodia nu va mai fi disponibilă.

„Scuze că îmi tremură mâna, pur și simplu sunt supărat. Piesa „Du-te” nu va mai fi lansată. Sunt foarte supărat, oamenii îți vor răul, oamenii ne vor răul, oamenii nu vor să te vadă bine. Toți știm asta, dar nu mă gândeam că oamenii sunt atât de răi, să-ți dea strike la canal, să nu intre canalul în trending, să nu mai intre piesa. 

Deci eu nu am văzut atâta răutate niciodată, nicăieri. În fine, e jale cu Bucureștiul ăsta. Am venit aici în 2014 și de când am venit mi-am dat seama de cum sunt oamenii, de fapt. Mesajul este că piesa nu va mai fi lansată, sunt niște lucruri în spate, îmi e și rușine să vă zic. Totul e despre bani, din păcate”, a explicat Jador pe pagina sa personală de Instagram.

Amintim că, acum o săptămână, manelistul anunța că se va muta din Capitală la Cluj: „Bine v-am găsit, vreau să vă anunț în mod oficial că m-am mutat în Cluj. Dragi clujeni, m-am mutat aicea, mi-am luat și eu 3 mp aicea la d-voastră ca să-mi petrec zilele alături de oamenii din Cluj. No, bine v-am găsit”.

Vezi și: VIDEO. Jador a mers cu bolidul de lux într-o zonă turistică a Clujului să filmeze videoclipul pentru o nouă piesă/Manelistul se mută la Cluj

Comentarii Facebook