Vineri 27 Septembrie

Jurnalistul clujean Mircea Sime s-a căsătorit! Nașa a fost nimeni alta decât Georgiana Lobonț/Silvia a arătat ca o prințesă în rochia de mireasă


Cunoscutul jurnalist clujean Mircea Sime s-a căsătorit! Corespondentul România TV și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, frumoasa jurnalistă Silvia Cseh, de la Kanal D. Evenimentul a avut loc la Cluj-Napoca, într-o locație selectă, iar Silvia a arătat ca o prințesă în rochia de mireasă pe care a ales-o. Invitații au privit-o toată seara cu admirație. 

sim1.jpeg

Nașă la marele eveniment a fost nimeni alta decât Georgiana Lobonț, cea mai îndrăgită interpretă din Ardeal. Fiind nașă, Georgiana a vrut să aibă o ținută elegantă, care să o facă să strălucească, dar în același timp să nu „eclipseze” mireasa. Vedeta a purtat o rochie verde superbă și a și interpretat câteva dintre piesele sale celebre pentru invitați. 

sime2.jpeg

Amintim că, Mircea Sime a fost premiat pentru excelență în jurnalism în cadrul Galei organizate de Consiliul Național al Audiovizualului dedicată jurnaliștilor care au transmis din zonele de conflict. 

sime3.jpeg

Comentarii Facebook