Sambata 5 Octombrie

Laurențiu Reghecampf a vorbit fără menajamente despre relația cu Corina Caciuc: „Te plictiseşti ca bărbat, devine rutină”


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de câțiva ani și urmează, în viitor, să se căsătorească. Reghecampf a dezvăluit și care e secretul unei relații lungi și fericite, cea pe care o are cu Corina Caciuc.

„Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit. În primul rând, cred că cel mai important lucru și care mi-a plăcut foarte tare la ea (n.r. – la Corina Caciuc) este că a avut răbdare să mă asculte, să mă exprim. Și mi-a cerut și ea același lucru. Dai, primești, nu dai, nu primești, este un lucru normal în relația dintre un bărbat și o femeie. Dar la un moment dat te plictisești ca bărbat, devine o rutină dacă nu ai dialog. În general, într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a povestit Laurențiu Reghecampf, invitat la un podcast.

În ciuda șanselor foarte mici care au fost date relației lor, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au reușit să își întemeieze o familie foarte frumoasă și să devină din ce în ce mai uniți. Laurențiu și Corina Caciuc se vor căsători.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie, care nu a îmbrăcat rochia de mireasă, își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie, în sufletul ei, își dorește acest lucru.

Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui podcast.

Comentarii Facebook