Marti 17 Septembrie

Lidia Buble, în culmea fericirii: „Acum nu țin doar unul de mână, țin doi. Abia aștept să vină”


Lidia Buble a dat vestea cea mare. Îndrăgita artistă are încă un motiv să fie fericită.

Artista este extrem de bucuroasă că va deveni mătușă din nou, asta pentru că sora ei, Diana, este însărcinată. Lidia Buble a mărturisit că este nerăbdătoare ca bebelușul să vină pe lume.

„Nu te-am mai ținut de mână de când erai măruntă. Acum nu țin doar unul de mână, țin doi.(…) Abia aștept să vină”, a spus Lidia Buble, în timp ce se afla alături de sora ei.

Lidia Buble a avut probleme de sănătate

În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble le povestea urmăritorilor săi din mediul online că starea sa de sănătate nu este foarte bună, explicându-le fanilor și care au fost simptomele cu care s-a confruntat.

„O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu ma simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul.Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani de zile”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Comentarii Facebook