Duminica 8 Septembrie

Loredana Groza pune pe jar internetul cu poze de pe plajă! La 54 de ani, arată în costum de baie ca la 25 și aprinde imaginația bărbaților! FOTO


Loredana Groza uimește fanii! La cei 54 de ani face ravagii pe plajă!

Loredana Groza reușește să șocheze din nou, demonstrând că vârsta este doar un număr! La 54 de ani, celebra cântăreață arată incredibil și nu ezită să-și arate formele pe rețelele sociale. Recent, Loredana a pus pe jar internetul cu poze fierbinți de pe plajă, unde a pozat în costum de baie și ținute sumare. Fanii au fost în extaz!

Loredana Groza: Regina aparițiilor sexy și provocatoare

Loredana Groza nu este deloc străină de aparițiile provocatoare, pe care fanii ei le adoră. În concertele sale, artista alege întotdeauna ținute îndrăznețe și își arată cu mândrie corpul bine lucrat. Totuși, recent, postările ei au avut un impact deosebit. În vacanța la mare, Loredana a captat toată atenția, demonstrând că frumusețea nu ține cont de vârstă.

Ipostazele incendiare ale Loredanei Groza pe plajă

Loredana Groza impresionează cu o siluetă de invidiat. Deși unii susțin că ar fi apelat la intervenții estetice, cântăreața are altă explicație. Recent, a apărut pe plajă într-un costum de baie albastru, care i-a pus în valoare formele perfecte. „Forma mea fizică nu se datorează unei diete stricte, ci unui stil de viață disciplinat, bazat pe o relație sănătoasă cu mâncarea, sportul, și odihna. Nu există rezultate fără sacrificii. Este important să te cunoști și să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri sau pâine. Îmi plac foarte mult fructele, dar proaspete și de sezon. De șapte ani fac yoga. Uneori combin sala cu yoga, depinde de zi. Important este să fac mișcare zilnic,” a explicat Loredana pentru Libertatea.

loredana costum de baie 1.jpg

Cum își menține Loredana Groza frumusețea la 54 de Ani

Aspectul fizic al Loredanei Groza a fost intens discutat. În timp ce artista susține că nu a recurs la intervenții estetice, mulți cred altfel. Însă Loredana nu se lasă influențată de critici și insistă că secretul ei este disciplina zilnică.

loredana costum de baie 2.jpg

„Rutina mea de îngrijire este simplă și practică. Nu am timp de pierdut în saloane sau cabinetele esteticienilor, așa cum mă acuză unii. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare. Cei care mă cunosc, știu că așa este.


Nicio operație și niciun estetician nu pot face miracole dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație... Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai grijă de tine! Operațiile pot aștepta. Există atât de multe soluții simple, eficiente și neinvazive astăzi. Trebuie să ai o viață disciplinată. Să mănânci sănătos, să ai gânduri pozitive, să fii bun și să faci totul cu pasiune. Orice, de la mâncare la dragoste sau gătit. Când faci lucrurile cu pasiune, totul iese perfect,” a declarat Loredana Groza

loredana costum de baie 3.jpg

Comentarii Facebook