Miercuri 18 Septembrie

Lucrurile se complică și mai mult în relația ispitei din Cluj cu Andrei Rotaru. Concurentul își iubește soția? „Ne iubim, ne dorim binele”


Lanțul de iubire dintre Andrei și Diandra, ispita din Cluj de la Insula Iubirii, pare să se rupă. Cei doi îndrăgostiți care încearcă să-și clădească fericirea pe nefericirea Cristinei, soția bărbatului, s-au distanțat în ultimul timp.

De câteva episoade, cei doi se poartă ca un adevărat cuplu și își petrec fiecare clipă împreună, însă, în ultima ediție a show-ului, au avut prima ceartă. După ce au plecat din club, concurenții s-au îndreptat către mașina care îi duce spre vila în care locuiesc pe parcursul concursului. Diandra s-a urcat în mașină, iar Andrei a rămas afară, povestind cu unul dintre reporteri. Ispita l-a auzit pe bărbat spunând câteva lucruri despre relația dintre el și soția sa, Cristina, lucruri care au deranjat-o vizibil. Diandra l-a confruntat imediat atunci când a dat ochi în ochi cu el.

„Unele persoane pur și simplu nu sunt compatibile. Văd și eu asta la mine în relația cu Cristina, că noi ne iubim, ne dorim binele!”, a spus Andrei, în discuția cu reporterul.

Focoasa ispită din Cluj l-a tras imediat la socoteală pe bărbat.

„În relația cu Cristina tu te iubești, nu? Te-am auzit. Good luck! Și eu îți vreau și ție binele, și ei binele, tocmai de asta o să mă retrag. Tu erai deja căsătorit cu cineva dacă vrei să îți amintesc. Arată-le, te rog frumos. arată-le să vadă! (verigheta)”, i-a spus ispita lui Andrei, la Insula Iubirii, în ediția difuzată luni seară.

Însă, tot în aceeași seară, după ce s-au distrat în club, concurentul i-a spus Diandrei că o iubește, uitând de căsnicia de 10 ani cu Cristina. Așadar, pentru moment, lucrurile rămân incerte. Se pare că Andrei are sentimente pentru ambele brunete. 

Comentarii Facebook