Vineri 27 Septembrie

Mădălina Ghenea, apariție impunătoare la Milano. Toate privirile s-au îndreptat înspre rochia ei la evenimentul care a încheiat Săpămâna Modei-FOTO


La gala CNMI Sustainable Fashion, organizată la Teatrul Scala din Milano, Mădălina Ghenea a oferit una dintre cele mai strălucitoare și impunătoare apariții. Acest eveniment a încheiat Săptămâna Modei şi a recompensat branduri care s-au remarcat prin implicarea lor în promovarea artizanatului de înaltă clasă.

Actriţa română a purtat o rochie albă, lungă şi mulată, cu spatele gol şi accesorizată cu o capă de pene.

Conform Vogue Italia Gala, organizată de Camera Națională a Modei Italiene, a avut loc Teatro alla Scala și a constat din acordarea a zece trofee, în prezența a peste 1000 de invitați, printre care numeroase vedete, cum ar fi Ashley Graham, Naomie Harris, Freida Pinto, Paz Vega sau Chiara Ferragni etc.

În cadrul CNMI Sustainable Fashion Awards 2024 au fost premiate personalități și branduri care au reușit în industria modei italiene și internaționale prin respectarea principiilor de sustenabilitate în cel mai înalt sens: prin viziune, sustenabilitate, măiestrie artizanală, inclusivitate, respectarea drepturilor omului și respectarea mediului.

Printre brandurile premiate în cadrul Sustainable Fashion Awards 2024 s-au numărat Moncler, Gucci, Golden Goose sau Brunello Cucinelli, notează Antena 3 CNN.

morticia-1.jpg

morticia-3.jpg

Comentarii Facebook