Mădălina Ghenea, senzația serii la o prezentare de modă la Paris. Într-o rochie absolut răvășitoare, a atras toate privirile -FOTO


Mădălina Ghenea, super atrăgătoare la un festival de modă la Paris

Parisul, capitala mondială a modei, a fost martorul unui spectacol fabulos al eleganței și rafinamentului în cadrul prezentării Tony Ward Couture Fall Winter 2024/2025.

Prezentă la eveniment, superba Mădălina Ghenea a strălucit într-o rochie absolut răvășitoare, redefinind eleganța și glamourul parizian.

Mădălina Ghenea, renumită pentru frumusețea și stilul său impecabil, a atras toate privirile în momentul în care și-a făcut apariția. Rochia purtată de ea a fost o adevărată operă de artă. Confecționată din materiale fine, ținuta a evidențiat silueta perfectă a actriței și modelului, lăsând audiența fără cuvinte. 

Designul rochiei, inspirat din eleganța clasică, dar cu accente moderne, a fost completat de o pălărie elegantă.  Culorea nude și materialele luxuriante au conferit rochiei un aer regal, perfect pentru a scoate în evidență prezența magnetică a Mădălinei.

madalina ghenea paris 2.jpg



Comentarii Facebook