Mădălina Ghenea trăiește un adevărat coșmar! Actrița, nevoită să meargă la tribunal: „Îmi provoacă teamă și anxietate”


Momente dificile pentru Mădălina Ghenea. Ea și apropiații ei se simt amenințați

Actrița Mădălina Ghenea se confruntă cu momente dificile! Celebrul model a decis să apeleze la justiție după ce a fost ținta unor mesaje de amenințare pe rețelele sociale, atât ea, cât și apropiații ei. Vedeta a hotărât că este timpul să ia măsuri legale pentru a pune capăt acestui coșmar.

Conform declarațiilot făcute de actriță, amenințările au venit din partea unui necunoscut, care i-ar fi trimis mai multe mesaje ce i-au provocat anxietate. Procurorii din Milano, orașul în care Mădălina este stabilită, au demarat o anchetă în acest caz, sperând să descopere identitatea vinovatului.

Mădălina Ghenea, victimă a unui incident traumatizant

Aceasta nu este prima oară când Mădălina se află într-o astfel de situație. Recent, actrița a avut parte de un incident neplăcut într-un aeroport, unde a fost abordată de un angajat al unei companii aeriene. Atât ea, cât și fiica sa, au trăit momente de panică, fiind necesară intervenția poliției pentru a restabili ordinea.

Luptă pentru dreptate

Mădălina Ghenea a decis că a venit momentul să ia măsuri, așa că i-a cerut avocatului său să acționeze în justiție pentru a repara prejudiciile suferite. „Am dat un mandat apărătorului meu Michele Morenghi pentru a proceda judiciar pentru repararea tuturor prejudiciilor suferite. Cred că toți oamenii care se simt victime ale unor astfel de fapte ar trebui să caute dreptate. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul extraordinar”, a precizat actrița.

Într-o postare pe Instagram, Mădălina a mai adăugat: „Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă.”


Comentarii Facebook