Maine incepe festivalul de moda si life style- "Cluj Fashion Week"

 

Festivalul Cluj Fashion Week vine cu mai multe concepte noi: va fi transmis pe internet, va introduce ideea de teatru life-style si va imbina expozitiile colectiilor de moda cu cele de fotografie, film si muzica.

 

Deschiderea festivalului va avea loc maine, de la ora 13,00, la Casa Matei cu o expozitie de arta "Living art". Festivalul va continua pana in 18 aprilie cu prezentari de moda, expozitii de fotografie, proiectii de film si party-uri.

 

In cadrul festivalului in fiecare seara vor fi prezentate intre 8 si 10 colectii ale creatorilor consacrati, dar si ale tinerilor designeri. Dintre acestea cel putin doua vor fi ale noii generatii de creatori si alte doua ale designerilor invitati din SUA, Franta, Austria, Grecia, Turcia, Ungaria, Coreea si Japonia. Prezentarile de moda vor avea loc la Teatrul National Cluj, Hotelul Napoca si Polus Center.

 

"Festivalul Cluj Fashion Week s-a nascut din nevoia pe care lumea modei romanesti o simtea pentru un eveniment amplu, ce sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern. Festivalul de la Cluj este un amestec interesant de domenii plastice specifice secolului XXI la nivel mondial si va fi organizat de doua ori pe an", sustin organizatorii.


 

Comentarii Facebook