Duminica 6 Octombrie

Mama Cristinei de la Insula Iubirii a șters pe jos cu focoasa ispită din Cluj: „Ați distrus sufletul copilului meu și vă dați filozofi. Sunteți diabolici”


Au trecut deja câteva luni de când sezonul opt al emisiunii Insula Iubirii a ajuns la final, dar tensiunile din jurul Diandrei Moga, ispita de la Cluj, nu au luat sfârșit. 

După ce l-a ispitit pe Andrei Rotaru, clujeanca s-a ales cu un val de critici, iar cea care continuă să pună paie pe foc în această „telenovelă” este chiar mama Cristinei, fosta soție a lui Andrei. 

Cei doi au divorțat după 10 ani de relație, dar au decis să-și mai dea o șansă. Însă Tanța Blonda, mama Cristinei nu o slăbește pe Diandra nici acum.

Femeia nu poate să treacă peste faptul că Andrei a uitat-o pe Cristina la scurt timp după ce a ajuns pe insulă și a călcat strâmb. 

Faptul că și-a văzut fiica înșelată la televizor și Cristina a suferit atât de mult, a determinat-o pe fosta soacră a lui Andrei Rotaru să iasă din nou la atac.  

Recent, în mediul online, au apărut o serie de declarații făcute de Diandra în legătură cu Andrei și Cristina. Ispita de la Cluj a vorbit despre problemele pe care le-a văzut în căsnicia celor doi, dar și despre motivele pentru care ea și Andrei nu au putut să își continue relația și după Insula Iubirii.

Văzând că Diandra încă vorbește despre fiica ei, mama Cristinei a revenit pe poziții și a taxat-o imediat pe ispită. 

Victimizarea e prea târzie, doar pentru imagine. Dar imaginea ai arătat-o pe insulă. Ați distrus sufletul copilului meu și acum vă dați filozofi. Rușine amândurora. Sunteți grețoși și diabolici”, este mesajul transmis de Tanța Blonda, mama Cristinei.

Comentarii Facebook