Duminica 8 Septembrie

Marcel Pavel o ataca pe Elena de la Mandinga: "Nu are voce si nu face fata emotiilor"

 

Trupa Mandinga a participat aseara (22 mai - n.r) la semifinala de la Eurovison de la Baku Crystal Hall, in fata a 25.000 de spectatori.

De fiecare data, Eurovision aduce aminte de toate vocile bune care au participat la editiile precedente gen Mihai Traistariu sau Marcel Pavel.

"«Zaleilah» este o piesa cu influente orientale, la fel ca majoritatea melodiilor compuse de Costi Ionita. Pot spune ca nici de data aceasta nu s-a dezmintit Costi! Probabil ca reteta piesei a fost inspirata de tara care organizeaza Eurovisionul, Azerbaidjan. De altfel, si anul trecut a castigat finala o melodie cu astfel de influente. Ma rog, nu stiu daca este sau nu o reteta castigatoare si nici nu conteaza, eu spun doar ce parere am despre piesa. Apropo, nu o vad sincer, intre primele cinci ale Europei. Poate ma insel, dar nu cred. in rest, trupa este una buna, baietii de la instrumente sunt foarte priceputi, insa sunt convins ca emotiile o vor face pe Elena sa clacheze. Fata este frumoasa, se misca bine, dar sa fim sinceri, nu are voce! Tocmai de aceea zic ca emotiile o vor dobori. Altfel, Eurovisionul ca si concurs nu mai e de mult ce a fost. Acum se voteaza geopolitic si conteaza foarte mult cat de prieten esti cu ceilalti si mai putin daca piesa ta este sau nu valoroasa. Evident, insa, daca interpretarea este dezastru nu primesti voturi, oricate relatii ai avea", a declarat, pentru Click!, Marcel Pavel.

Marcel Pavel a reusit prima performanta la Eurovision, cand a participat in duet cu Monica Anghel, in anul 2002. Ei s-au clasat pe locul 8, calificand astfel Romania, direct in finala anului urmator.

Nici Mihai Traistariu nu este foarte incantat de piesa cu care Romania participa la Eurosivion 2012: "«Zaleilah» nu este o piesa senzationala, dar nu asta este o problema. Nici piesa mea nu a fost senzationala si a prins. Costi Ionita stie mereu ce se poarta, ce e in trand la nivel international, asa ca va asigur ca nu a dat gres nici de data aceasta", a spus Mihai Traistariu, pentru Click!

Mihai a reprezentat Romania in 2006, la Atena, iar la finalul concursului s-a clasat pe locul 4.

Comentarii Facebook