Sambata 5 Octombrie

Marea iubire a lui Florin Piersic! Celebrul actor ar fi făcut orice pentru a putea fi împreună - FOTO


Cuceritor din fire, celebrul actor Florin Piersic a iubit numeroase femei celebre, iar din poveștile de dragoste pe care le-a avut s-au născut doi băieți: Florin Piersic Jr. și Daniel Piersic. Piersic s-a însurat de trei ori, prima dată mergând la altar alături de Tatiana Iekel. Cu toate acestea, marea iubire a actorului nu a fost niciuna dintre mamele celor doi copii ai săi, ci o altă artistă consacrată din țara noastră.

Pe lângă cele trei căsătorii, actorul a avut și alte relații extraconjugale cu femei superbe, unele mai cunoscute decât altele. Printre ele se numără și Angela Similea, pentru care maestrul a nutrit o iubire pasională în timpul mariajului cu Anna Szeles. Frumoasa cântăreață era și ea căsătorită la vremea aceea cu olandezul Jan Hilgen, astfel că povestea de dragoste a fost una interzisă.

Chiar dacă în viața reală nu le-a fost menit să formeze un cuplu, Angela Similea și Florin Piersic au format un duo exemplar pe marile scene ale României. Dar zvonurile indică faptul că cei doi au avut o idilă ascunsă de ochii lumii. De fapt, chiar Angela Similea a recunoscut că, la un moment dat, a nutrit o pasiune pentru celebrul actor.

p1.jpeg

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a mărturisit Angela Similea în cartea autobiografică.

În ciuda stigmatului pus la acea vreme, chiar și Florin Piersic a vorbit despre legătura cu celebra cântăreață, Angela Similea, afirmând că aceasta „ar fi făcut orice” pentru a ajunge împreună.

p2.jpeg

Comentarii Facebook