Vineri 18 Octombrie

Mario Fresh a trecut deja peste despărțirea de fiica Alexia Eram? Cu cine a fost surprins cântărețul/Tânăra este este prietenă cu fiica Andreei Esca!



Roata se întoarce! După ce Alexia Eram a fost văzută zilele trecute în compania unui tânăr misterios, acum e rândul lui Mario Fresh să exploreze noi opțiuni.

Cântărețul a fost surprins, la scurt timp după revenirea din Dubai, în București alături de o altă fată, Bianca. 

Aceștia s-au plimbat cu mașina prin Capitală după care artistul a dus-o pe tânără acolo unde-și avea ea parcată mașina, cei doi luându-și la revedere.

Culmea e că Bianca ar fi în relații de prietenie cu ,,fosta”, potrivit Cancan.ro.

Mai mult, și tânărul cu care a fost surprinsă Alexia Eram zilele trecute s-ar afla în cercul de prieteni a lui Mario Fresh.

Amintim că despărțirea dintre cântăreț și fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV vine după 8 ani de relație. 

Artistul a confirmat despărțirea, însă Alexia nu a făcut nicio declarație.

,,Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a spus Mario Fresh pe o rețea de socializare. 


Comentarii Facebook