Mario Fresh a uitat-o de tot pe fiica Andreei Esca! Cu ce domnișoară a fost surprins plecând din club fostul iubit al Alexiei Eram


După despărțirea de Alexia Eram, Mario Fresh a decis să-și înece amarul în cluburile de fițe din București. Și cum altfel, dacă nu în compania unor domnișoare.

Mario a fost surprins de paparazzi ,încercându-și norocul” cu mai multe tinere, într-un club exclusivist din Capitală.

După mai multe tentative eșuate, fostul iubit al Alexiei Eram a pus ochii pe Nadd Hu o fostă prezentatoare și influenceriță.  

Cei doi au decis să plece împreună acasă în zorii zilei, fiind fotografiați în fața apartamentului influenceriței, potrivit cancan.ro.

Nadd Hu, pe numele său real Nadia, este o creatoare de conținut din București. Tânăra are 26 de ani și este jumătate româncă, jumătate chinezoaică.  A fost prezentatoare la ZU TV și concurentă de la „Chefi la cuțite”.

Amintim că despărțirea dintre cântăreț și fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV vine după 8 ani de relație. 

În urmă cu o săptămână Mario a fost văzut în compania altei domnișoare, o prietenă de-a Alexiei Eram, însă se pare că lucrurile nu au mers între cei doi.

Nici Alexia n-a stat mult pe gânduri după despărțire, fiind văzută în mai multe locuri din Capitală alături de un tânăr misterios.

Mario Fresh a trecut deja peste despărțirea de Alexia Eram? Cu cine a fost surprins cântărețul/Tânăra este este prietenă cu fiica Andreei Esca!

Comentarii Facebook