Vineri 27 Septembrie

Medana nu mai tace! Intervine în scandalul dintre fostul solist al trupei Talisman și fosta soție: „Urmărește un divorț al nostru?”


Medana a lansat un mesaj dur la adresa Larisei Uță, ca răspuns la declarațiile acide pe care aceasta le-a făcut despre soțul ei, Alin Oprea. Fostul solist al trupei Talisman și Medana au plecat din țară pentru câteva zile, atât pentru afaceri, cât și pentru a se distanța de problemele zilnice și de atenția presei de scandal.

Reamintim că, săptămâna trecută, conflictul dintre Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, s-a reaprins, după ce Larisa a făcut publice dezvăluiri surprinzătoare despre mariajul lor. Cei doi au divorțat în 2021, după 24 de ani de căsnicie, iar acum, Larisa l-a acuzat pe Alin de infidelitate și a readus în atenție problemele pe care le-au avut în timpul căsătoriei.

„După tot acest moment delicat, urmează să plecăm în concediu să ne deconectăm de la toate mizeriile emise de fosta soție în spațiul public.  Ea să se răfuiască și să se războiască cu cine vrea și cât vrea, noi preferăm să ne iubim, departe de ochii lumii. Merg pe premisa ‘make love, not war’ (n.r:  ‘faceți dragoste, nu război’). (…) 

Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă. 

Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă ‘proprietatea’ ei, că ‘bancomatul‘ sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!” – a transmis Medana, pentru click.ro.

Medana a precizat că nu înțelege ce urmărește Larisa cu declarațiile făcute și i-a transmis acesteia un mesaj acid.

„Schimbarea din viața fiecărui om, vine cu momente dure, altfel ea nu ar mai exista. Dar, trebuie să înțelegem cu toții că această schimbare este pusă în calea destinului nostru și că nu putem evita asta. Putem gestiona însă modul de abordare a situației în care ne aflăm, dacă alegem să fim demni. Nu e ușor să pierzi!  Însă, trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații, ‘umblă în 4 labe’ sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva.  Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva.” – a mai spus Medana.

Comentarii Facebook