Duminica 8 Septembrie

Medana, soția clujeanului Alin Oprea de la Talisman, internată la un spital de stat din Cluj: „Plăcut impresionată/Clujul, un oraș cu medici de top”


În urmă cu câteva zile, Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe delicate. Femeia a fost internată la un spital de stat din Cluj-Napoca din cauza unei probleme serioase de sănătate.

Medana este o mare iubitoare de animale, pe multe salvându-le de pe stradă și făcându-le loc în familia sa. Ei bine, într-o zi, în timpul unei plimbări normale, câinele ei Hugo s-a smucit din lesă și a tras-o după el. Deși, pe moment nu și-a dat seama, incidentul a fost unul destul de grav, care a lăsat urmări brațului Medanei Oprea.

„Mă confrunt cu o situație medicală, se numește bursită sau freezed shoulder. În urmă cu un an, cățelul meu Hugo, m-a tras brusc cu lesa. Nu am acordat importanță în prima etapă, decât acum, după aproape un an, când am văzut că nu îmi pot folosi mâna la capacitatea ei maximă”, a spus Medana Oprea.

Soția lui Alin Oprea a fost internată la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj, pentru câteva zile și a povestit cât de grijuliu și atent a fost soțul cu ea, dar și cât de atenți au fost medicii de acolo.

„În secunda doi mi-a zis să plec din spital că mă duce la unul privat, numai să fiu eu bine și mulțumită. El mi-a făcut bagajul, mi-a adus la spital un goblen cu diamante, aparatul de cafea cu capsule, alte perne și tot ce a fost necesar încât să mă pot acomoda. 

Deși el nu găsește niciodată nimic, acum s-a mobilizat atât de bine încât a găsit totul și a ajuns la salon ca “Moș Crăciun”, unde nu a scăpat de poze cu pacientele și cu doamnele asistente, văzându-l pe Alin Oprea că intră pe secția unde eram eu internată.

Am apreciat enorm propunerea lui, dar cu toate astea am preferat să rămân pentru că profesionalismul doamnei Ungur și-a spus cuvântul. Am apelat la dânsa fiind convinsă că sunt pe mâini bune și că experiența și profesionalismul ei mă vor ajuta, lucru care s-a și întâmplat. A fost atât de inspirată, încât după terminarea infiltrațiilor m-a externat, așa că am fost internată timp de 6 zile. Clujul rămâne un oraș cu medici de top și cu profesioniști cu care ne putem mândri, așa cum sunt și cei mai sus menționați, cărora țin să le mulțumesc pe această cale”, a spus Medana Oprea, pentru RomâniaTV.net.

Comentarii Facebook