Duminica 8 Septembrie

Mesaj emoționant transmis de Fuego după ce și-a vizitat bunica la Cluj: ,,Eu nu am văzut atâta optimism la nimeni în viața mea și atâta dorință de a trăi”


Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră a fost recent la Cluj, pentru a-și vizita bunica. 

Vârstnica a trecut printr-o operație la începutul anului, iar din fericire pentru artist și fanii artistului, aceasta s-a recuperat complet. 

Fuego a transmis un mesaj emoționant despre bunica sa, pe care o vede ca un exemplu în viață și că este un exemplu pentru toți oamenii:

,,Am ajuns la Cluj să-mi revăd bunica, exemplul meu de conduită și de putere! Eu nu am văzut atâta optimism la nimeni în viața mea și atâta dorință de a trăi! S-a recuperat aproape complet după operația de la începutul anului și ne demonstrează zi de zi că nu există limite și bariere atunci când vrei, chiar dacă bătrânețea nu e așa simplă! Mi-a dat niște sfaturi, mi-a alinat din griji, m-a făcut să râd și să-mi doresc și eu să ajung la aproape 90 de ani și să fiu ca ea! a trasmis artistul pe o rețea de socializare.

Acesta a mai spus că ,,bubulina" lui este o lecție pentru toți oamenii careu au impresia că viața este prea grea și complicată. 

,,A trecut peste toate, stă cu fruntea sus și merge mai departe, demn, cu umor și spiritualitate! O iubesc nespus și o vreau cat mai mult timp lângă noi, sănătoasă și fericită!” a mai scris Fuego.

Comentarii Facebook