Mihai Bobonete, mesaj savuros pentru Mădălina Ghenea, după un nou pictorial incendiar. Comediantul nu s-a abţinut: „Sunt neliniştit cu găurilea astea!”


Mihai Bobonete a stârnit din nou amuzamentul fanilor săi cu un comentariu plin de umor la adresa Mădălinei Ghenea, după ce actrița a publicat o serie de fotografii incendiare pe rețelele de socializare. În imagini, Mădălina Ghenea apare într-o ținută extrem de sumară, compusă dintr-o pereche de pantaloni scurți, negri și un top cu mâneci lungi și glugă, punându-și silueta perfectă în valoare.

Deși fascinat de divă, comediantul nu a ratat ocazia de a face glume pe seama ei, iar recent a comentat într-un mod savuros una dintre cele mai noi postări ale acesteia.

„Sărut mana! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat ori așa a venit din fabrică. Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou că așa cu asta, pare că v-au ajuns negazurile de la urmă! Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe! În rest , ca de obicei, parca ne luați un văl după ochi… chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?”, este mesajul primit de Mădălina Ghenea de la Mihai Bobonete.

ghenea.jpeg

Acum câteva luni, după ce Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un costum de baie transparent, Mihai Bobonete a avertizat-o cu privire la viroze: „Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare. Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru ca ați mai zlăbit că și eu mă chinui dar merge greu!”.


Comentarii Facebook