Miercuri 18 Septembrie

Mihai Morar și Adelina Chivu, soția fotbalistului Cristi Chivu, revin împreună la X Factor România după 16 ani: „E treabă bună și multă aici!”


Mihai Morar a anunțat recent o veste care a stârnit entuziasm în rândul fanilor televiziunii: Adelina Chivu revine pe micile ecrane după 16 ani de absență, iar cei doi vor prezenta împreună noul sezon al emisiunii „X Factor România”. Într-o postare plină de nostalgie și căldură, Morar a exprimat bucuria reîntâlnirii cu Adelina Chivu, subliniind câteva similitudini interesante și punctând cât de mult au în comun.


„Bine ai revenit după 16 ani, Adelina Chivu ! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor Romania . Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, aceeași copilărie, aceeași pasiune pentru jurnalism încă de mici, am venit cam în același timp să cucerim Bucureștiul, foști colegi de Antenă, am știut să facem doar fete (iar asta e o știință) și multe piese în comun în playlist-urile personale... Iar din toamna asta ne va lega și X FACTOR. Bine că te-ai întors. E treabă bună și multă aici!”, a scris Mihai Morar.

Adelina Chivu, cunoscută în principal ca prezentatoare TV și soție a fostului fotbalist Cristian Chivu, se întoarce pe micile ecrane după o lungă perioadă în care s-a concentrat pe familie și pe alte proiecte personale. Adelina a devenit cunoscută datorită carierei sale de succes în televiziune, având o prezență constantă în diverse emisiuni.

Cristian Chivu, fostul fotbalist internațional român, este cunoscut pentru cariera sa de succes atât în țară, cât și în străinătate. A jucat pentru echipe de renume precum FC Barcelona și Inter Milano, și a fost un lider de echipă respectat în timpul carierei sale. După retragerea din fotbal, Chivu s-a dedicat diverselor proiecte, inclusiv lucrând ca agent de jucători și implicându-se în diverse inițiative caritabile.

Reîntoarcerea la X Factor

Reîntoarcerea Adelina Chivu în televiziune și colaborarea cu Mihai Morar la „X Factor România” aduce un suflu proaspăt în lumea showbiz-ului românesc. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce aduce noul sezon al emisiunii și cum vor reuși cei doi prezentatori să îmbine experiența și carisma lor într-un format atât de popular.


Comentarii Facebook