Milionarul ardelean Călin Donca cere daune morale de 30.000 de euro de la Dorian Popa. Afaceristul știe deja ce va face cu banii


Scandalul dintre milionarul ardelean Călin Donca și influencerul Dorian Popa a ajuns în instanță. Omul de afaceri vrea ca vloggerul să-și plătească păcatele, după ce l-ar fi defăimat când a fost arestat preventiv. 

Dorian Popa a susținut că a investit în afacerea cu panouri fotovoltaice dezvoltată de Donca și că ar fi fost țepuit de afacerist. De asemenea, ar fi încercat să întoarcă peste 400 de oameni împotriva ardeleanului.

Astfel, milionarul din Brașov i-a cerut lui Dorian Popa despăgubiri de 30.000 de euro, spunând că voia să-i ceară mult mai mulți bani, însă știa că nu are de unde să-i dea. 

Am contractat serviciile de promovare din partea lui Dorian Popa și am făcut anumite plăți în acest sens.

Mai departe, în momentul în care am fost arestat pentru total alte acuzații decât colaborarea mea sau activitatea pentru care Dorian Popa m-a promovat, numitul Dorian Popa a făcut defăimare la adresa mea pur și simplu din pură inițiativă, ceea ce mi-a făcut un extraordinar de mare dezavantaj de imagine deoarece a făcut acuzații pe la televiziuni și mai departe a făcut un grup, unde a investit toți investitorii mei și să facă împreună acțiuni, să vină la Brașov după bani, să învrăjbească 407 oameni împotriva mea”, a declarat Călin Donca la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

Călin Donca susține că afacerea lui a avut de suferit în urma acuzațiilor aduse de Dorian Popa, astfel că acesta ar fi vrut să-i ceară daune de ordinul milioanelor de euro vloggerului.

Cu toate acestea, a ales să ceară numai 30.000 de euro, bani pe care intenționează să-i doneze unui orfelinat. 

„Vorbim de zeci de milioane de euro dacă ar fi să discutăm despre paguba imaginii afacerii și imaginii mele. Bineînțeles, că el nu are aceste sume cu care să mă despăgubească (…) Eu știu că nu are de unde să îmi dea.

Ce rost are să îl dau în judecată pentru un milion de euro? 30.000 de euro pe care vreau să îi donez, aia vreau, vreau să îi donez unui orfelinat de copii”, a mai spus omul de afaceri.

Călin Donca a fost arestat preventiv, fiind acuzat de evaziune fiscală. Însă, a fost eliberat în decembrie 2023, după trei luni petrecute în spatele gratiilor.

Comentarii Facebook