Mirela Vaida, despre cuplul distrus de ispita din Cluj: „M-am chinuit un an să-i mărit. Iertați-mă, am și eu limitele mele”


Andrei Rotaru, concurent la Insula Iubirii, și-a atacat dur soția la întâlnirea cu Eric, ispita care a reușit să o cucerească pe aceasta. Asta deși el a fost de la începutul show-ului în brațele ispitei din Cluj, Diandra Moga. Show-ul se apropie de final, iar asta înseamnă că tensiunile ajung la cote alarmante.

Fiecare concurent se întâlnește cu ispita cu care partenerul sau partenera sa a creat o conexiune. În cazul lui Andrei este vorba despre Eric. În ultimele episoade, Eric și Cristina s-au apropiat foarte mult, ajungându-se la mângâieri pasionale și săruturi. Soțul concurentei a stat față în față cu ispita și au lămurit situația creată între ei.

Deși Diandra a încercat să fie empatică și să discute mai multe cu Andrei Rotaru despre acest moment, concurentul a sugerat că el a depășit situația, ba chiar s-a enervat pe ispita din Cluj „pentru că ar fi încercat să-i inducă gândurile și stările ei”.

La dream date-ul de la Insula Iubirii, Andrei îi tot repeta Diandrei: „Nu mă crezi?”. Încercând vizibil să o convingă pe ispită că între el și soție nu mai poate fi nimic.

Mirela Vaida a revenit la cârma emisiunii„ Mireasa”, iar fanii au fost încântați să o vadă, având în vedere că ea prezenta varianta inițială a formatului, denumit Mireasă pentru fiul meu. Printre concurenții care au participat atunci s-au numărat și Andrei și Cristina Rotaru, actuali participanți în show-ul Insula iubirii.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că nu se poate uita la show-ul prezentat de Radu Vâlcan, pentru că nu poate să-i vadă pe Andrei și Cristina cum se despart, după ce a fost martoră la căsătoria lor.

„Ce înseamnă ‘chulo’? Cică e o glumă din Insula iubirii… Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita”, a spus Mirela Vaida în emisiunea Mireasa, făcând referire la Andrei și Cristina Rotaru, fără însă să dea nume.

Andrei Rotaru a picat primul în ispită, la Insula iubirii. Acesta s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar soția lui, Cristina Rotaru, a fost șocată de imaginile văzute la bonfire. Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu ispita, de mai multe ori, în ciuda statutului său de bărbat însurat. La un moment dat, Cristina a decis să se despartă de Andrei, iar, ulterior, după încheierea filmărilor, s-a aflat că cei doi au divorțat oficial.

Comentarii Facebook