Momente penibile la Festivalul de la Mamaia: Prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, jenați de o fostă câștigătoare ce nu mai părăsea scena


Situație penibilă pentru prezentatorii Mamaia 2024: O fostă câștigătoare refuza să părăsească scena, deși transmisiunea era în direct

Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia 2024, desfășurat între 23 și 25 august, nu a fost lipsit de momente tensionate și penibile. Prezentatorii evenimentului, Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, au avut parte de o situație jenantă, provocată de Rodica Tudor, câștigătoarea trofeului Mamaia din 2012.

Rodica Tudor a urcat pe scenă pentru a interpreta două melodii celebre, „Să mori de dragoste rănită” și „Marea albastră”. Însă, nemulțumită că prezentatorii nu i-au menționat activitatea artistică, aceasta a început să-și prezinte singură CV-ul, într-un discurs ironic. „Probabil sunteți curioși ce am făcut eu în acești 12 ani, nu?”, a spus Rodica Tudor, înainte de a-și lungi prezența pe scenă cu mulțumiri și câteva versuri acapella.

După șapte minute, prezentatorii, vizibil stânjeniți, au încercat să o oprească, reamintindu-i că evenimentul este transmis în direct și că timpul este limitat. „Suntem într-o transmisiune în direct, iar timpul este măsurat,” a spus Anca Țurcașiu, dar fără succes. Rodica Tudor a continuat să își expună recitalul, recitând și o poezie, spre disperarea prezentatorilor și a orchestrei.

Între timp, pe rețelele de socializare, telespectatorii au reacționat vehement. Artistul Alin Gheorghișan a scris pe Facebook: „Aloooooooooooo! TVR?????? De 20 de minute asta vorbește fără noimă și cântă dintr-o tonalitate pe care eu încă nu o cunooosc! Îmi curge sânge din urechi!”. Comentariile ironice nu au întârziat să apară: „Eeee, de vină-i sonorizarea proastă, de nu recunoști tonalitatea”, „Suntem în secolul toleranței și acceptării lucrurilor diferite. Aici se acceptă tonalități diferite”, „Măcar de cânta în ton”.

Momentul a devenit rapid unul dintre cele mai discutate subiecte ale festivalului, transformând o seară dedicată muzicii într-un spectacol al penibilului.

Comentarii Facebook