Vineri 13 Septembrie

Muzica este prima lui dragoste, dar fiul lui Aurel Tămaș are și alte pasiuni. Cu ce se ocupă Antoniu


Antoniu, fiul îndrăgitului artist clujean Aurel Tămaș, calcă pe urmele tatălui său. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, face sport de la vârsta de 10 ani, iar recent a lansat și prima lui melodie.

Fiul lui Aurel Tămaș urmează cursurile Facultății de Business la Universitatea Babeș-Bolyai, secția engleză, și este implicat într-o afacere de familie în centrul Clujului, care se ocupă de transformea clădirilor-monument în adevărate boutique-hotel.

„În afara muzicii, care este de fapt prima dragoste, este tenisul. Am practicat tenis de performanță și încă mai joc, dar când îmi permite timpul, de 2-3 ori pe săptămână. Predomină sportul la mine. Este momentul în care mă liniștesc cel mai bine, în care mă descarc cel mai bine. Și mă încarc foarte bine cu energie nouă pentru a face ceea ce am de făcut în viața de zi cu zi. Am cochetat cu mai multe sporturi. Până să mă apuc de tenis, am încercat înot, baschet, fotbal. Însă la tenis m-am blocat și m-am fixat de la vârsta de 9-10 ani până pe la 18-19. Pot să zic că a fost o adolescență foarte frumoasă, care m-a format super corect ca om”, a declarat Antoniu, potrivit spectacola.ro.

În timpul liber, fiul lui Aurel Tămaș ascultă muzică, în timp ce este înconjurat de cei mai buni prieteni.

„De cele mai multe ori, sunt înconjurat de prieteni, ascultând muzică. Tot timpul încerc să îmbunătățesc latura mea de artist. Ascult foarte multă muzică, ascult ce se întâmplă nou, ce s-a lansat, ca tot timpul să fiu în ton cu noutățile. Am noroc să am un grup de prieteni care chiar au fost alături de mine de la început și care chiar m-au susținut în orice am făcut. Și acum, tot timpul mă felicită, mai ales pentru prima piesă”, a dezvăluit tânărul.

Aurel Tămaș și-a susținut fiul încă de la început, fiindu-i pe lângă tată și un mentor foarte bun.

„El, încă de la început, pe lângă faptul că este un părinte, este un mentor și un prieten care m-a susținut și a fost alături de mine în orice decizie pe care am luat-o. M-a ajutat foarte mult la început, adică pot să zic că mi-a croit acest drum. La el am venit prima oară cu sugestia de a mă apuca de muzică. Și m-a ajutat foarte mult, în ideea în care își făcea tot timpul timp pentru mine, să cântăm împreună, să-mi dea tot felul de sfaturi. Chiar am cântat cu el de câteva ori vara trecută pe scenă”, a mai spus Antoniu Tămaș.

Comentarii Facebook