Nelson Mondialu’, supărat foc pe Andra, după nunta fiului său: „S-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”


Nelson Mondialu’, tatăl adoptiv al lui Livian Pop, susține că Andra Măruță era pe lista interpreților invitați să cânte la nunta de 320.000 de euro a fiului său. Artista chiar a luat și un avans de 10.000 de euro, ca ulterior să refuze și să-i întoarcă banii.

„Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță. Pentru că Andra a fost angajată în ianuarie, pe 24.000 de euro. 18.000 de euro, plus camerele pentru orchestră. Și a cerut 10.000 de euro avans.

I s-a dat 10.000 de euro, iar acum trei luni de zile, impresarul ei, ne-a sunat și a zis: domnule Nelson, nu vă supărați, vă dăm bani înapoi. Deci, s-a folosit de bani, din ianuarie până acum, în iulie, s-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”, a dezvăluit Nelson pentru FANATIK.

Tatăl lui Livian mai susține că impresarul artistei i-ar fi transmis că familia Măruță nu ar vrea să-și asocieze imaginea cu cea a lui Nelson Mondialu’. Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care Andra n-ar mai fi apărut la petrecerea de nuntă.

„Păi zic, bă omule, de ce nu puteți veni? Păi, că domnul Măruță o tras așa, n-o spus, dar o tras niște semnale (…). Da, eu nu-s rom. Dacă mă cheamă Nelson, eu sunt Nelson, dar numele meu în acte este Bob Nelson Simone. Eu pot să-ți spui că-s american, pot să-ți spui că-s ce vrei. Deci, nu-s rom.

Nu mă lasă ăștia să-i dau în judecată! Chiar dacă mi i-a dat înapoi, s-a folosit de bani mei atâtea luni. Din ianuarie până în iulie”, a mai declarat Nelson Mondialu’ pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook