Vineri 27 Septembrie

Nelson Mondialu, tot mai supărat pe familia Măruță: „Eva și David ce tată mincinos aveți”


Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a făcut nuntă mare la mijlocul lunii septembrie, dar nu toate vedetele invitate să cânte au ajuns la eveniment. Astfel, Nelson Mondialu a lansat un atac dur la adresa lui Cătălin Măruță, acuzându-l pe acesta de minciună.

Bărbatul le-a transmis un mesaj copiilor Andrei și ai lui Cătălin Măruță. 

El vrea să știe de ce prezentatorul l-a mințit că soția lui, Andra Măruță, se afla pe data de 15 septembrie la filmările pentru Românii au talent. Ce l-a deranjat pe controversatul tiktoker este faptul că artista nu s-ar fi aflat atunci la masa juriului, ci la un spectacol la Sinaia. 

„Lasă să mă bată Măruță! Eva și David, ascultați-mă! Dacă nu îmi răspunde tatăl vostru la întrebarea de ce a mințit că mama voastră este pe data de 14 septembrie în completul de jurizare la Românii au talent… Pe data de 14 cânta la Sinaia, poate și voi ați fost cu ea în seara aia. Dacă nu răspunde la minciuna asta, de ce a spus minciuna asta, Eva și David, să știți că o să vă caut colegii de școală și o să le spun ce tată mincinos aveți”, a spus Nelson Mondialu pe TikTok.

Nelson Mondialu’, tatăl adoptiv al lui Livian Pop, susține că Andra Măruță era pe lista interpreților invitați să cânte la nunta de 320.000 de euro a fiului său. Artista chiar a luat și un avans de 10.000 de euro, ca ulterior să refuze și să-i întoarcă banii.

Comentarii Facebook