Duminica 8 Septembrie

Nici ieșirile în oraș nu mai sunt ce-au fost odată. Clujean: „Mai există terase decente în Cluj? Multe locuri unde am fost, s-au cam dus dracu toate”


Se pare că și ieșirile la terasele din Cluj au devenit o adevărată provocare pentru mulți clujeni. Oamenii sunt nemulțumiți de prețurile crescute, dar și de calitatea scăzută a serviciilor în locuri care odată erau preferate de toată lumea. 

„Mai există terase decente în Cluj? Caut o terasă unde să pot merge să beau niște beri, să mănânc ceva mancare, și să fumez niște țigări.

Problema e ca în multe locuri unde am fost, s-au cam dus dracu toate. Bulgakov era bun într-o vreme, acum s-a scumpit mult și servirea e slabă. Klausen era ok, dar ultima data am băut bere cu gust super dubios. Jaxx are prețuri foarte mari. La 25 de lei o bere e cam de c...t.

Exista alte locații de care știți, unde pot merge vreo 8 oameni și să fie decent?”, a transmis un clujean pe o rețea de socializare.

„Nu, că se închid toate la 23:30-24:00. Cam slăbuț pentru un oraș atât de mare, ca Clujul”, spune o tânără.

„Dacă dorești să și mănânci, sincer nu cred că mai există. Bulgakov tot cred ca e cel mai decent, în ciuda scumpirii. Dacă te mulțumești cu o bere, doua, trei… recomand old school sau bleriot. Am auzit lucruri bune și despre shadow, dar încă nu am fost”, a mai comentat un tânăr.

Unii însă au reușit să găsească printre puținele localuri și câteva pe care să le recomande:

„Dacă îți ocupi o masă sau două înainte, pot recomanda Planetarium. 12 lei halba de Kozel, 14 sticla de Ursus Retro”;

„Shadow era destul de mișto, dar acum mi se pare nasol afară, prea au baricadat terasa”;

„Cotton? În Grigorescu pe malul Someșului. Au grădina super misto și multe sortimente de bere. Ca preț nu știu cum mai sunt, nu prea am mai ieșit. Dar merită încercat”;

„Shadow. Mâncare bună, prețuri bune. Mai este și Insomnia, dar nu e mâncarea așa bună”;

„Garlic chiar mi-a plăcut. Atât locația cât și mâncarea și serviciile”. 

Comentarii Facebook