Duminica 6 Octombrie

Nicki Minaj, cea mai așteptată artistă de la SAGA Festival, și-a anulat concertul ,,din cauza protestelor.” Care a fost răspunsul organizatorilor


Cea mai așteptată artistă din cadrul SAGA Festival din București, Nicki Minaj, care urma să urce pe scenă duminică noaptea, 7 iulie, a anunțat pe rețeaua de socializare Twitter că nu mai ajunge în România, din cauza „problemelor de siguranță legate de protestele din zonă”.

Cântăreața urma să sosească în această seară în București, de la Dublin, unde a avut anteriorul concert programat.

„Din îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți altă dată. 

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca membrii echipei mele să ajungă acasă la familiile lor. Să nu țin cont de sfaturile echipei de securitate în acest moment pur și simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special, la Festivalul Wireless”, arată postarea de pe Twitter a artistei. 

SAGA Festival a confirmat informația anulării concertului cântăreței americane, distribuind postarea acesteia.

„Cu tristețe trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat prestația din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România”, arată postarea paginii de Facebook a festivalului, argumentând că „acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și depășește puterile noastre”.

„Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o mare dezamăgire pentru voi toți, așa cum este și pentru noi”, au adăgat organizatorii. 

Postrivit postării, banii pentru biletele nescanate de duminică vor fi dați înapoi, potrivit hotnews.


Comentarii Facebook