Noaptea minții! Pescobar își ,,dă cadou” Lamborghini-ul. Pentru a-l putea câștiga, fanii trebuie să-și facă cont pe site-urile de păcănele


Recent, Pescobar a anunțat că își va da cadou Lamborghini-ul Urus. 

 Într-un videoclip de pe pagina sa, Paul Nicolau a explicat că atunci când va ajunge la 777.000 de urmăritori pe o rețea de socializare, își va dărui mașina unui fan.

,,Îmi dau Urusul la giveaway. Că e mai mare, e mai frumos, are doar 40.000 de kilometri. 

Să împlinească și mai repede contul meu de Youtube 777.000 de abonați. Am dat 360.000 de euro pe ea ( n.red mașina). E simplu rău de tot, click pe link, te duci îndeplinești pașii și poate fi al tău!”, a transmis Pescobar.

Mare le-a fost surpriza fanilor când au intrat pe link-ul indicat și au observat că pentru a putea să se înscrie în cursa pentru a câștiga bolidul de lux trebuie să-și facă un cont la un cazino online.

Screenshot 2024-10-25 144004.png

Decizia afaceristului a fost criticată aspru de urmăritori, care nu au ezitat să îi lase comentarii cu privire la acest lucru.

,,Poți mai mult. Chiar nu era nevoie sa te asociezi cu vreun cazino nici măcar pentru un giveaway așa consistent. Au distrus vieți cazinourile”, i-a scris dezamăgit un fan.

,,Încă o colaborare și schemă de marketing unde mereu părțile care organizează aceste "giveaway-uri" vor avea de câștigat de 2x suma pe care o dau la "populime".

Recomand să citiți regulamentul pentru ca este făcut în așa fel încât să fie în favoarea lor. (...)

Și cea mai toxică parte la acest giveaway este capcana jocurilor de noroc, unde că să participi la acest "concurs" trebuie sa iti faci cont pe platforma lor. Atât ți-a trebuit că după sunt sigur că au "metode" prin care sa atraga in lumea lor și să facă bani de 2 sau poate 3 Urus.”, a explicat un alt urmăritor.

De-a lungul vremii mulți influenceri dar și vedete din România au fost criticați pentru că promovează diferite platforme de jocuri de noroc sau cazinouri. Recent, Antonia și-a vândut imaginea pe 2,2 milioane de euro platformei de pariuri Betano.

În România jocurile de noroc sunt o activitate total scăpată de sub control. În țara noastră, incidența de joc  este estimată la 15%, adică, aproape 2,4 milioane de români au jucat cel puțin o dată în viață la jocurile. Din păcate, statul român se concentrează  mai degrabă pe banii la buget aduși de aceste activități și mai puțin de sănătatea socială a românilor, spun sociologii. 


Comentarii Facebook