Duminica 8 Septembrie

Nunta anului în România are loc chiar acum. Unde o poți vedea LIVE


Nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase are loc azi, duminică, la București.

Ianis și Elena Hagi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu astăzi, 14 iulie, iar trustul Antena are dreptul exclusiv de difuzare a celor mai frumoase momente de la eveniment. Nunta este transmisă de ambele canale, Antena 1 și Antena 3 CNN.

​Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut deja cununia civilă anul trecut, în prima zi de Crăciun. Elena, soția fotbalistului este o aromâncă ce a absolvit două facultăți, Drept și Relații Internaționale. 

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15.00, iar petrecerea de nuntă la Palatul Stirbey, din Buftea, începând cu ora 19.00. În privința nunții, care se prefigurează a fi una spectaculoasă, Ianis Hagi ar scoate din buzunar peste 200.000 de euro pentru că sunt așteptați în jur de 500 de invitați.

Inițial, fiul lui Gică Hagi își dorea ca marele eveniment din viața sa să aibă loc acasă, la Constanța. În cele din urmă însă, fotbalistul și viitoarea sa soție s-au răzgândit și au ales să facă nunta lângă București, la Palatul Stirbey.

Nașii lui Ianis Hagi și ai soției sale, Elena Tănase, sunt Andreea și Costel Naciadis, afaceristul din Constanța fiind fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi


Comentarii Facebook