Nuntă cu preț de vilă! Cât a scos Anda Adam din buzunar pentru nunta anului. Mireasa a avut și o a treia rochie, dar n-a apucat s-o îmbrace


Anda Adam și Iosif Mohaci au avut parte de o nuntă fastuoasă sâmbătă, 29 iunie. Cei doi miri au optat pentru un concept libanez, pentru a ieși în evidență. Însă, alegerile lor au venit și cu costuri imense. 

Cea care s-a ocupat de eveniment, Ana Haralambie, spune că, în general, astfel de nunți costă în jur de 200.000 – 300.000 de euro și uneori se trece și de această sumă, în funcție de preferințele mirilor.

„Mirii și-au dorit foarte mult stilul libanez. Stilul oriental presupune că ei pun tot ce au în evenimentul respectiv, practic, este un stil care îi definește (…) În mod normal, nunțile libaneze se duc de la 200 – 300.000 de euro în sus”, a declarat Ana Haralambie, organizatorul nunții Andei Adam cu soțul ei, conform Spynews.

Numai în aranjamentele floarele s-ar fi investit 30.000 de euro, după cum a scris presa mondenă. Sala luxoasă a fost decorată cu bujori, trandafiri și hortensii, iar în club au fost și lumânări suspendate, tot la dorința mirilor.

Ceva cum rar întâlnești a fost și tortul, care a avut patru metri înălțime și a fost „împodobit” cu cristale.

an.jpeg

„Aranjamentele florale… Oricine care se uită la cantitate, din filmări se vede că au fost, la volumul lor, câteva zeci de mii de euro. Toate (n.r. elementele unei nunți libaneze) sunt importante, iată de exemplu, torturile (…) În mod normal, ele sunt reprezentate sub forma unui palat, pentru că totul este regal și, de fapt, nunta în sine este o producție care concurează cu filmul. Care este, de fapt, un film”, a mai declarat cea care s-a ocupat de nunta celor doi.

Anda Adam a putut fi văzută, la nunta ei, în două rochii. Prima, spectaculoasă cu adevărat, a fost de prințesă, cu un decolteu ce sfida gravitația. Extrem de voluminoasă și împodobită cu cristale, cu o trenă imensă, aceasta a cântărit peste 20 de kilograme.

Ulterior, la petrecere, artista de 44 de ani s-a schimbat într-o rochie aurie, cu pietre prețioase, stil sirenă, tot foarte decoltată, dar cu multe volane și o crăpătură pe picior. A fost o ținută care i-a permis să se miște mai mult decât prima rochie.

Cele două costumații ale miresei au însumat circa 12.000 euro, ele purtând semnătura Maria Japari, după cum declara chiar anda Adam înainte de nuntă. Însă când a anunțat că va avea loc nunta, artista afirma că va avea trei rochii. Pe cea de-a treia nu a mai apucat să o îmbrace la nuntă, dar a arătat-o la TV, după eveniment.

Comentarii Facebook