Nuntă faraonică la Cluj! Fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit/Regulile pentru musafiri au fost foarte stricte: „O seară vă puteți abține”


Mare bucurie în familia lui Nelson Mondialu! Fiul său, Livian, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Alexandra, într-un cadru de poveste. Nunta a avut loc într-o locație de lux din Cluj-Napoca, iar cei doi miri au stabilit câteva reguli stricte pentru ca evenimentul să fie unul memorabil, astfel încât invitații să se distreze și să participe activ la petrecere.

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă afară. De ce zic asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci, a rămas sala goală. Toată lumea era afară cu alea aprinse și stăteau și treceau orele și își aprindeau încă una. 

Stăteau bărbații afară câte o oră pe un trabuc. O seară vă puteți abține, de la patru jumate la două jumate. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească nunta până la ora 12. Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie cu telefon. Nu le luați ca pe niște reguli. Îi protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Livian Pop.

sotia.jpeg

Atmosfera a fost întreţinută de artiști celebri, printre care s-a numărat şi Marcel Pavel, care a oferit un moment emoționant cu melodia „Frumoasa mea”, aleasă dansul mirilor. La rândul lui, Florin Salam, a făcut dedicații fără număr, sponsorizate generos de socrul mare, Nelson Mondialu’.

Soția lui Nelson Mondialu a strălucit la nunta fiului ei. Îmbrăcată într-o rochie de un albastru deschis, strălucitoare, Liana a fost în centrul atenției pe parcursul întregii seri. Rochia, elegantă și plină de rafinament, a fost pusă în valoare de o crăpătură pe picior, care i-a subliniat silueta. 

Comentarii Facebook