O concurentă de la Insula Iubirii este certată de fani pentru că muncește cinstit: „Gura lumii nu o astupă nici pământul”


Maria de la Insula Iubirii a fost surprinsă lucrând la o patiserie, iar internauții au criticat-o. Concurenta de la Insula Iubirii a reușit să ajungă în centrul atenției publice nu doar pentru participarea la show-ul de la Antena 1, ci și pentru job-ul pe care îl are. 

Tânăra lucrează la o patiserie din Brașov, iar recent, mai multe imagini cu ea au apărut online, declanșând o serie de comentarii și critici din partea internauților. Deși a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea filmată în Thailanda, ea a ales să nu renunțe la jobul său obișnuit și s-a întors la muncă. 

În plus, a avut un răspuns pentru criticile primite online. Reacțiile negative s-au amplificat după ce tânăra a afirmat într-o emisiune că se consideră influencer, în contextul în care a primit numeroase oferte de colaborare online și a adunat o comunitate de 151.000 de urmăritori pe rețelele de socializare.

„Nu mi se pare o rușine să muncești. Am lucrat la acea patiserie o perioadă și la un magazin GSM. Nu înțeleg de ce ar trebui să fiu rușinată de job-ul pe care îl am. Dacă aș fi făcut videochat sau alte lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal și vreau să-mi fac proprii bănuți, iar nu este bine. Gura lumii nu o astupă nici pământul.

Eu sunt mândră de ceea ce fac, nu deranjez pe nimeni, îmi văd de treaba mea și mă întrețin cum pot. Evident că vreau să mă bucur și de colaborările care au apărut odată cu difuzarea emisiunii, dar nu am uitat de unde am plecat și sunt același om. Încerc să nu mă las afectată de părerea lumii, mai ales când știu că nu fac nimic greșit sau umilitor”, a declarat Maria, pentru cancan.ro.

Comentarii Facebook