O influenceriță de modă din Cluj, ultima cucerire a „Prințișorului asfaltului”! Cășuneanu a dus-o cu elicopterul într-o escapadă de lux la mare FOTO


„Prințișorul asfaltului” Costeluș Cășuneanu, pare să își fi revenit după divorț și are o nouă iubită, o influenceriță de modă din Cluj. Sandra Bendre, a fost surprinsă în compania lui Costeluș Cășuneanu, cunoscut drept „Prințișorul asfaltului”, și pare că povestea lor de iubire ținută secret până de curând, ia avânt.

Cei doi au fost surprinși într-o escapadă romantică la Eforie Sud, dar nu au ajuns oricum la destinație – tânărul afacerist a ales să o ducă la mare, la Eforie Sud, cu elicopterul, transformând astfel weekendul lor într-o poveste de-a dreptul cinematografică! Chiar dacă locația aleasă nu este neapărat una de lux, cei doi s-au bucurat de intimitate și relaxare într-un resort cu spa și toate serviciile incluse.

Sandra,  și-a ținut fanii la curent cu escapadele ei, iar indiciile lăsate pe Instagram au stârnit curiozitatea urmăritorilor. Într-o postare din Brugge, influencerița a fost surprinsă zâmbind larg, iar în reflexia geamului din spatele ei s-ar fi zărit figura lui Costeluș,  dovada că cei doi au făcut împreună pasul și spre o vacanță în Belgia, scrie Cancan.

Sandra Bendre, un nume binecunoscut pe social media și apreciată pentru stilul său impecabil, reușește să atragă atenția fanilor nu doar prin outfituri, dar și prin povestea de dragoste cu „Prințișorul asfaltului”.

Cu o colecție impresionantă de mașini și cu o reputație de „bad boy”, Costeluș Cășuneanu pare să fi găsit în Sandra o nouă muză. Desigur, la mijloc nu este doar afinitatea pentru fashion – pentru că, după gestul spectaculos de a o plimba cu elicopterul, e clar că influencerița clujeană este o prezență importantă în viața tânărului Cășuneanu. 

Sandra Bendre, influencerița de modă originară din Cluj, urmărită de peste 138.000 de oameni a reușit, cu siguranță, să atragă atenția cu noua ei relație, și cu escapada la Eforie Sud în care a ajuns cu elicopterul. 

Screenshot 2024-10-26 102308.png

sandra 3.jpg

sandra .jpg

Comentarii Facebook