O recunoști? Fetiţa din imagine este acum una dintre cele mai iubite artiste din Ardeal - FOTO


O artistă versatilă, plină de emoție și energie pozitivă – așa ar putea fi descrisă fetița din imagine, cea care, astăzi, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Ardeal.

Vlăduța Lupău este cunoscută acum în toată România, cât și peste hotare, datorită talentului său incontestabil, dar te-ai întrebat vreodată cum arăta frumoasa interpretă de muzică populară atunci când era mică? 

Vlăduța Lupău nu a fost mereu celebră și nici nu a cunoscut notorietatea rapid. Artista a făcut confesuni emoționante despre perioada în care locuia la bunici și muncea prin gospodărie, ajungând să cânte din pură plăcere.

v2.jpeg

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu. Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam”, a povestit Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni tv.

Vlăduța a cântat, pentru prima oară, cocoțată pe un copac înalt, în fața animalelor din ograda bunicilor săi. Ușor-ușor, când și-a descoperit talentele vocale, și cei care o auzeau stăteau cu plăcere să o asculte, iar bunici sale i se umplea inima de mândrie când vedea acest lucru.

f.jpeg

„La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare. Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt, dar o făceam până la urmă. Era mândră bunica mea pentru că eu cântam din tot pieptul și mă auzeau alți oameni care erau pe câmp, se opreau”, a mai povestit cântăreața.

v13.jpeg

Comentarii Facebook