O tânără din România va reprezenta Italia la Mrs. Universe 2024. A fost aleasă datorită implicării în diverse cauze - FOTO


Luisa Petz, o româncă din Maramureș, localitatea Vișeu de Jos, va reprezenta Italia la Mrs. Universe 2024, o competiție internațională de frumusețe. Tânăra este stabilită în străinătate de mai mulți ani. 

Începem prin a preciza faptul că Luisa Petz și-a asigurat locul în marea finală după ce a câștigat titlul de Mrs. Italy Universe 2024. Concursul se va desfășura în Coreea de Sud, pe data de 17 noiembrie.

Românca nu a câștigat titlul de Mrs. Italy Universe 2024 doar pentru că îi este apreciată frumusețea, ci și pentru că se implică activ atunci când vine vorba de diferite proiecte comunitare și sociale. Luisa Petz a impresionat, de asemenea, prin dedicarea pentru a sprijini diverse cauze, potrivit CanCan.

Concursul la care va participa românca nu se bazează doar pe eleganță și aspectul fizic, ci și pe calitățile femeilor. Jurații vor ține cont, de asemenea, pe realizările profesionale, dar și pe implicarea lor socială.

Românca va reprezenta cu mândrie Italia! Luisa Petz este bucuroasă că este originară din România și nu evită să vorbească public despre acest lucru, mai menționează sursa citată.

miss-2.jpg

Comentarii Facebook