Duminica 8 Septembrie

O vedetă a atras toate privirile la nunta lui Ianis Hagi. Rochia spectaculoasă a făcut senzație la nunta anului- FOTO


Simona Halep a făcut senzație la nunta lui Ianis Hagi, atrăgând toate privirile cu rochia ei spectaculoasă! Fostul lider WTA a reușit să impresioneze pe toată lumea la evenimentul fastuos, alegând o rochie neagră superbă care a captat atenția tuturor. Apariția sportivei la petrecerea organizată la Palatul Știrbey a fost cu adevărat memorabilă. Deși este cu siguranță mult mai obișnuită cu hainele sport, Simona Halep e extrem de elegantă la evenimentele modene.

Simona Halep a sosit la nunta anului în România însoțită de părinții săi, la fel de eleganți. Rochia ei a fost punctul de atracție al serii, fotografii surprinzând-o în numeroase ipostaze care au subliniat eleganța și stilul său desăvârșit.


simona halep 1.png


Ianis și Elena Hagi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în cursul zilei de ieri, 14 iulie 2024, la Biserica Sf. Visarion din București. Slujba religioasă a fost urmată de o petrecere grandioasă la Palatul Știrbey, unde aproximativ 700 de persoane au fost invitate să sărbătorească alături de cei doi tineri îndrăgostiți.

Ianis și Elena Hagi au fost și ei extrem de eleganți, la cununia religioasă, Ianis optând pentru un costum format dintr-un sacou alb și pantaloni negri, completat de o cămașă albă, pantofi negri și un papion negru, în timp ce Elena a purtat o rochie albă elegantă și un buchet de bujori albi. 

Screenshot 2024-07-15 100455.png

Comentarii Facebook