Sambata 26 Octombrie

Oana Zăvoranu, dezvăluiri rupte din filme: „Mi-a furat 800.000 de euro și a vrut să mă bage în scaunul cu rotile”


Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea, după dezvăluirile cutremătoare pe care le-a făcut pe rețelele sociale. 

Ea a explicat ce s-a întâmplat cu acea clinică medicală ce-i aparține. Vedeta a spus că mai multe persoane au avut în plan să plătească „niște băieți” ca să o bage în scaunul cu rotile. 

În acest episod, ”avocatul meu, Ionuț Călin”, care apare în stenograme ”I.C.” nu are o problemă că Andrei Țârdea, ”A.Ț.”, vrea să dea unor băieți suma de 15.000 de euro și apoi să mă bage în scaunul cu rotile. În continuare voi devuala exact tot ce este necesar să știți”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele sociale. 

Totodată, vedeta a continuat „războiul” și cu medicul Bogdan Furtună, pe care l-a acuzat că ar fi șantajat-o.  

Bogdan Furtună, ”speriatul” doctor care mi-a furat 800.000 de euro din clinica Onelife, cel pe care eu și soțul meu l-am adus să ne facă clinica, i-am dat mână liberă ca manager al clinicii noastre. Și care cu un stick înregistrează discuții cu toți complicii lui. Și se duce la poliție unde în 3 zile îmi face DNA –ul dosar penal pentru șantaj. A, și era să uit, care apare la fiecare termen la Curtea de Apel ca un ”pui lovit în aripă” și fuge la Arsenie Boca cu familia de ”frica mea”. Un personaj de care am fost avertizată că este de o parșivitate macabră și care a avut mereu ambiții mari”, a mai scris Oana Zăvoranu. 

Vedeta a mai precizat că atunci când l-a cunoscut pe medic era un „sărăntoc” și i-a cerut 25.000 de euro împrumut. 

Avea 180 de kilograme. O față rumenă se dădea pios voia să-l nășim. Promitea că o să fie trup și suflet lângă noi la dezvoltarea clinicii” a conchis Oana Zăvoranu. 



Comentarii Facebook