Obrazul subțire cu cheltuială se ține! Fiul lui Nelson Mondialu’, pe minus și datorii după nunta faraonică


Fiul lui Nelson Mondialu’, Livian Pop, și-a făcut socotelile după nunta de lux, demnă de un faraon, cu Alexandra Dumitru, care a avut loc pe 14 septembrie. 

Evenimentul care a atras toate privirile a venit cu o notă de plată „mondială”, în ciuda faptului că tatăl mirelui a scos bani grei din buzunar. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Livian Pop a declarat că a rămas cu datorii, dar în ciuda acestui fapt, „s-a meritat”. 

Am rămas pe datorii, dar s-a meritat. S-a distrat lumea, s-a simțit bine. Rămânem în istorie? Nu contează banii la o nuntă, contează să rămână în istorie, la fel cum am avut onoarea să însemnăm data de 14 septembrie ca zi oficială a evenimentului României. O să se aducă aminnte și se va povesti despre nuntă, secole, generații. O să fie comparată nunta cu cea celor mai mari personalități din România, nu din lume, poate din zona balcanică. Am ridicat ștacheta, am oferit calitate, ceva ce nu a văzut poporul românesc. Mulțumim pentru toate felicitările, gândurile de bine, la fel vă dorim și vouă din tot sufletul”, a spus fiul lui Nelson Mondialu

Nunta a avut loc pe 14 septembrie, într-o locație de lux din Cluj-Napoca, unde au fost 500 de invitați. Printre artiștii care au cântat se numără Florin Salam, Horia Brenciu și Marcel Pavel. 


Comentarii Facebook