Miercuri 18 Septembrie

Superba Patricia, de la emisiunea ”Casa Iubirii”, va fi studentă la Cluj-Napoca. Ce va studia frumoasa concurentă

Patricia Prunean, fosta concurentă de la emisiunea matrimonială ”Casa Iubirii”, s-a decis să urmeze o carieră în mass-media. Ea va studia jurmalismul la Cluj-Napoca, în cadrul UBB.

”Oficial, sunt studentă la Facultatea de jurnalism din Cluj-Napoca, din cadrul FSPAC (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării)” a anunțat Patricia pe Instagram.

Originară din Câmpia Turzii, Patricia și-a căutat fără succes jumătatea în emisiunea de la Kanal D., unde a încercat să formeze o relație cu Patrick, un alt concurent. Chiar dacă cei doi nu formează un cuplu, Patrick este încă o persoană specială pentru ea:

Patrick are o însemnătate, are locul lui în inimioara mea și mă gândesc la el. Nu urmăresc emisiunea, îmi este puțin greu, recunosc, să văd că interacționează cu alte fete. După cum am spus și în trecut, m-am resemnat cu ideea și vom vedea ce va fi după ce va ieși din emisiune” 

După ce a lucrat în ultimii ani ca tehnician de unghii, frumoasa viitoare studentă s-a decis că vrea mai mult de la viață și s-a înscris la facultate.

patricia1.JPG

patricia2.JPG


Comentarii Facebook