Miercuri 18 Septembrie

Patru semne că partenerul te înșală! Detectivii dezvăluie schimbările care îi dau de gol pe infideli


Cu toţii ne-am întrebat măcar o dată în viaţă dacă partenerii ne înşală. Detectivii particulari au descoperit cele patru semnale care avertizează, într-un cuplu, că unul dintre parteneri ar putea fi infidel.

Patru dintre acestea sunt considerate foarte importante, după cum relatează presa britanică.

1. Mici schimbări comportamentale

Dacă partenerul tău a început să devină mai secretos, să nu te mai lase să te apropii de telefonul lui sau să-şi schimbe comportamentul atât de mult încât deja te pune pe gânduri, sunt semne clare că nu eşti singura persoană cu care-şi împarte viaţa.

2. Partenerul începe să povestească mai puțin despre cum și-a petrecut ziua

Potrivit detectivilor britanici, când cineva din cuplu înșală, poate începe să-și evite partenerul. De ce? Pentru că este mai simplu așa, decât să fie pus ori pusă în situația de a răspunde la întrebări, de a povesti ce a făcut în ziua respectivă și, implicit, de a fi obligat(ă) să mintă. „Evitarea este o modalitate relativ ușoară. Mult mai ușoară oricum decât a spune minciuni, pentru că cine minte trebuie să țină minte toate minciunile și riscă să fie prins la un moment dat”, explică un detectiv pentru The Sun.

3. Vorbeşte foarte des despre o anumită persoană

„Dacă începe să vorbească foarte mult despre o persoană, şi nu neapărat într-o lumină pozitivă, acest lucru poate însemna că încearcă să îţi deturneze atenţia de la noua sa cucerire, astfel încât să nu îl poţi bănui nici măcar o clipă că ar avea o relaţie cu ea", spune Julia Hartley, detectiv din Noua Zeelandă.

4. Partenerul devine critic

Cei care înșală știu că fac un lucru greșit și simt adesea tensiune și anxietate. Pentru a scăpa, măcar parțial, de acestea, infidelii vor deveni critici, din nimic, cu partenerii.

„Fie pentru că nu ai  plimbat câinele în acea zi, nu ai pus vasele unde trebuie sau nu ai citit o carte copilului înainte de culcare. O mică problemă se poate simți acum ca o mare problemă și, dacă experimentezi asta, partenerul tău ar putea înșela”, avertizează un detectiv al agenției britanice BondRees. 

Comentarii Facebook