Miercuri 18 Septembrie

Pe influencerița Alina Ceușan o știe toata România, dar cine este cumnata ei? S-au căsătorit! Imagini rare de la evenimentul monden din Cluj


Fratele lui Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan, Vlad Tișa, s-a căsătorit civil în acest weekend cu logodnica lui, Claudia Ardelean. Totul s-a aflat de pe rețelele de socializare, unde au apărut imagini postate de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

În weekend, îndrăgita influenceriță Carmen Grebenișan a fost prezentă la un eveniment monden în Cluj, orașul în care a locuit o bună perioadă de timp. Aceasta a venit la cununia lui Vlad Tișa, cumnatul Alinei Ceușan, care este un bun prieten a lui Carmen.

greb.jpeg

Claudia Ardelean, fosta miss de la spital este cunoscută în lumea mondenă datorită  funcției sale controversate de  reprezentant al Consiliului Județean în consiliul de administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello”. După apariția în spațiul public a informației, fosta Miss a fost imediat dată afară.

flori.jpeg

Fostă miss, frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este membră PNL din 2014, în prezent nu mai este implicata în politică și este foarte activă pe rețelele de socializare, pe instagram fiind urmarită de peste 80.000 de urmăritori.

doi.jpeg

Proaspeții însurăței au organizat o petrecere mică la restaurantul Marriott unde au participant 80 de persoane apropiate. Black tie a fost dress-code-ul pe care invitații l-au respectat.

Cei doi au anunțat faptul că petrecerea mare va avea loc anul viitor.

alina.jpeg


Comentarii Facebook