Pescobar își tratează angajații regește. Patronul Tavernei Racilor a lăsat un baciș consistent în Cluj: ,,Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi”


Pescobar nu ratează nimic și își trăiește viața la maxim, fiind plecat deseori pe drumuri, recent ajungând și în Cluj-Napoca. În stilul său propriu și pentru a-și exprima recunoștința pentru calitatea felurilor de mâncare și a serviciilor prestate, Pescobar a lăsat un nou bacșiș consistent ospătarilor.

Nu mai este un secret faptul că Pescobar aruncă bani în stânga și în dreapta. Fie că este vorba de donații cu multe zerouri, teancuri de bani sub formă de bacșiș, concursuri pe social-media sau pur și simplu situații în care vrea să arate că are cu ce și că poate. Așa s-a întâmplat și de data aceasta – chiar în propriul restaurant Taverna Racilor din Cluj Napoca, unde a răsplătit personalul localului cu un bacșiș generos.

La propriul restaurant Taverna Racilor din Cluj, Pescobar a făcut consumație în valoare de 600 de lei, iar la final a lăsat un ciubuc generos ospătarului care l-a servit. Mulțumit de cum a fost tratat, dar și de feluri de mâncare pe care le-a savurat, afaceristul a scos din buzunar 700 de lei, bani pe care i-a oferit bacșiș personalului din restaurant, potrivit CanCan.

„Cât este nota de plată? 600? Așa ieftin? Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi, că la Cluj e scump, iar ăștia sunt pentru voi. Să-i împarți cu tot personalul prezent, da? Atât s-a putut. Sunt singurul patron de restaurant din România care își plătește nota și să și tips triplu la nota de plată, da? Așa se face. Atât s-a putut! Love”, a spus Pescobar pe Instagram.


Comentarii Facebook