Pizza gigant la un festival de mâncare italiană, la Iulius Mall Cluj. Organizatorii vor să gătească cea mai mare pizza/Acces gratuit- FOTO


Cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge în iulie la Cluj

Gurmanzii și iubitorii de experiențe culinare deosebite sunt invitați la un eveniment de excepție: festivalul La Dolce Vita, ce se va desfășura în Iulius Park Cluj în luna iulie. Aici, participanții se vor putea bucura de delicatese italiene, băuturi tradiționale, muzică live și o atmosferă autentică mediteraneană.

În perioada 12-14 iulie 2024, vor avea loc spectacole gastronomice care vor celebra autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene. Organizatorii au pregătit un cooking show, concerte live, sesiuni de karaoke și se vor strădui să gătească cea mai mare pizza.

„Viața merită sărbătorită în fiecare zi, iar noi suntem încântați că reușim să aducem în premieră la Cluj o experiență autentică italiană. Vă așteptăm în Iulius Park la festivalul La Dolce Vita ca să ne bucurăm împreună de stilul vibrant tipic italian, energic și plin de viață”, a declarat Flavius Buzilă, organizatorul festivalului, solistul trupei Hara.

Accesul este gratuit.

pizza gigant la dolce vita.jpg


Comentarii Facebook