Povestea din spatele numelui ,,Iair”. De ce a ales Vlăduța Lupău să își numească astfel băiatul cel mare: ,,Asta a zis preotul”


Vlăduța Lupău se află în aceste zile în Cluj-Napoca, unde a participat astăzi la o slujbă religioasă de la o biserică din oraș. Sfântul Dimitrie cel Nou (Basarabov) este considerat ocrotitor al cetății Bucureștilor și este sărbătorit pe data de 27 octombrie.

În cadrul slujbei la care a participat artista, preotul din Cluj ar fi spus și povestea ,,Învierea fiicei lui IAIR”, nume pe care îl poartă băiatul ei cel mare. 

Învierea fiicei lui Iair este una dintre minunile săvârșite de Iisus, relatată în Evangheliile după Matei (9:18–26), Marcu (5:21–43) și Luca (8:40–56). Această poveste urmează imediat după episodul exorcizării din ținutul Gadarenilor.

„Învierea fiicei lui Iair” este o poveste biblică relatată în Evangheliile din Noul Testament, în care Iisus Hristos înfăptuiește un miracol, salvându-i fiica lui Iair.

Încântată și fericită să audă această poveste, Vlăduța Lupău le-a reamintit și urmaritorilor despre numele pe care îl poartă băiețelul ei.

,,Asta a a zis preotul despre «Învierea ficei lui IAIR». De unde și numele băiatului nostru cel mare", a scris Vlăduța Lupău pe o rețea de socializare.

Vladuta-lupau-again-again-again.jpg

Comentarii Facebook