Vineri 20 Septembrie

Prea scump Clujul și pentru celebrul creator de modă Cătălin Botezatu: „E un Milano mai de categoria a doua/Vin des, s-a cam scumpit”


Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu vizitează des „capitala” Ardealului și a observat și el că totul s-a cam scumpit. Vedeta spune că nu vede rostul acestor prețuri, însă, dacă omul plătește, ce contează? 

„Eu vin des în Cluj. S-a cam scumpit. Totul e mai scump decât în București. Grav asta. E adevărat că datorită studenților. Dar e prea scump, începând cu locuințele până la tot ce se întâmplă, până la tot ce plătești cash. E prea scump și nu prea văd rostul acestor prețuri. Dar ce contează? Dacă omul plătește, asta e”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Prima News.

Întrebat dacă Clujul ar putea fi considerat un „Milano al României”, Botezatu nu a ezitat să răspundă: 

„Ei, să nu exagerăm. Dar într-un fel da. Vine Untoldul. Este totul foarte scump. Pentru că la Untold nu vin nu numai clujeni. Vin oameni din toată România. Repet, este un Milano, dar e un Milano mai de categoria a doua. Hai să fim realiști că la Milano găsești cafea și cu un euro, un ristretto”.

Botezatu spune că lui nu-i pasă, dar se gândește la pensionari, oamenii de rând, cu salarii normale, care nu-și mai permit traiul în „orașul de 5 stele”:

„Mie nu îmi pasă, dar trebuie să respectăm publicul, să respectăm consumatorul indiferent unde s-ar afla el. Pentru că salariul unui om normal este foarte mic. Nu mai vorbim de un pensionar, deci trebuie făcut în așa fel încât să aducem aceste prețuri la un numitor comun încât fiecare să își permită o cafea la o terasă frumoasă din Cluj pentru că toate terasele din Cluj sunt superbe. Un sandwich, eu știu, orice. Afară lumea mănâncă în oraș la prânz sau cina, dacă ar face așa la Cluj oamenii și-ar da salariile pe trei luni pe mesele de la restaurant”, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu pentru Prima News, notează servuscluj.ro

Comentarii Facebook